miercuri, 26 octombrie 2011

Scurta vizita in Craiasa Carpatilor

Data: 06.08.2011

Unde: Piatra Craiului

Cine: Andi, Daniela, Dan, Diana si eu. PS: Cipri a lucrat


Conceputa ca fiind o vizita lejera si ultra-rapida, obiectivul turei a fost deci varful La Om, urmand traseul ce urca pe "La lanturi". Dimineata am pornit nu prea devreme din Plaiul Foii, ajungand rapid din urma gasca de sinucigasi din Fututi Gheorghe.

Tzuculas

O zi aproape perfecta...


La Spirlea am facut o poza rapida de grup, apoi am reusit sa ma si enervez....nu detaliez, morala e ca degeaba ai bocanci Scarpa, daca capu' ti-e gol ca o conserva....goala. Pe care, tu, mare iubitor de natura si auto-declarat cunoscator al lumii muntilor, te duci si o azvarli fix in focul "fraierilor" care strang dupa tine. Adica aceeasi concluzie, spre amarul unora, si anume ca niciun echipament nu gandeste in locul tau. Totodata, genericul de muntoman, montaniard, alpinist, iubitor de natura, s.a., nu-ti vine in niciun fel daca tu faci mai mult rau decat bine p-acolo pe unde calci, daca mai mult strici decat repari, daca mai mult murdaresti decat cureti. Asadar, fa-ne un bine, draga "montaniardule" si ramai la discotecile tale, la meciurile de fotbal  asortate cu seminte sarate, la orice muma-n cur vrei tu...numa' stai dracu acasa, nu mai veni, nu mai deranja, nu mai fa mizerie si nu mai enerva oamenii prin actiunile-ti proprii, cu caracter total impropriu! Sa mai povestesc despre actiunile celor ca tine asupra refugiilor? Neah, ca fac riduri! Poate-ntr-o zi mai cu Soare.

Si deci, dupa trista intamplare, am continuat la deal pe lanturi. Aici nu dupa mult timp am batut-o in retragere caci Daniela le cam trage cu raul de inaltime. Asa ca, ne-am mai plimbat spre Marele Grohotis, unde am admirat, pe langa superbul peisaj, lenea cu care unii ajung la (si din pacate) pe munte. 

La Zaplaz

Hopa sus






Adio, deci, pe curand!

Avand timp la dispozitie ne-a chinuit putin talentul fotografic...dupa unele concluzii, achizitionarea unui dslr incepe sa devina o problema serioasa.
Apoi, incet incet am coborat spre Plaiul Foii la masina, dupa care pana acasa sa reintregim bagajele apoi am plecat direct la Reci, la Triatlon Cupa Haromszek, care avea loc urmatoarea zi, adica duminica. Dar asta in povestirea viitoare…

Si pentru ca se cade sa mai schimbam urarea, va doresc ture faine, fara dobitoci pe poteci!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu