miercuri, 21 decembrie 2011

Long life, CovAlpin

Cand : 18-20 noiembrie

Unde: Sugas Bai

Cine: greu de enumerat, totusi voi incerca. Cornel, Smendre, Alexandra, Balan, Bejan, Cezar, Ruxi, Bogdan mic, Heea, Freddie, Dani Spulber, Timea, Catalinux, Andi, Andrei, Cipri, Remi, Diana Petho, Diana Lazar, Edi Sonea, Madalin, Emil Pantelimon, Mama si Papa, Irina, Hegedus, Bica, Anda, Victor, Iulia, Catalnia, Ioana si prietenul ei;



Inainte de orice alta impresie sau comentariu, incep prin a multumi tuturor celor care au participat la aceasta inaugurare. Multumiri speciale oamenilor "mei". Fara ajutorul si implicarea lor nu s-ar fi intamplat mai nimic.... nemaivorbind de deliciul gulasului.
Sa-ncepem cu inceputul...
Vineri, conform programului au inceput sa soseasca invitatii. Revederi cu membrii CPNT Brasov, impresii, felicitari si multumiri, muzica buna (multumiri speciale Freddie) care ne-a (in)cantat 3 zile si 3 nopti. Am servit apoi un ditai ceaunu' de macaroane cu branza (ultimul element din ferma proprie).
Vorbele-s de prisos, eu unul am fost foarte multumit de ce a iesit...


Andrei si vreju' de fasole. Pardon, de macaroane



Am avut bucatari iscusiti


Hai la masa!

Pic si Poc

Poc si Boc

Maestrul lautar, Freddie

Deci ăăăăăă.......

Show-ul a-nceput

Si lumea s-a dezlantuit

Bine Balan


Cpnt, mereu la inaltime. Acum si cu dom' presedinte

Bică şurubică
Asta-i tatiiii
 Apai vineri spre dimineata, am pornit un karaoke. Si cum la ora aia tarzie nu mai erau decat valorile adevarate in picioare, uite ce-a iesit...
Local hero

S-a rasucit Michael  in mormant
 Intr-un final, somnul ne-a doborat si de frica turei de maine, ne-am bagat la somn. Adica ne-am culcat la 6 si ne-am trezit la 7. Si cum tura a fost obligatorie pentru toata lumea, m-a injurat lumea cand am dat trezirea de nu exista. Pana la urma, cu o cafea s-un mic dejun i-am trezit pe toti.

Plecarea in tura...
Timea, putin speriata



Unii s-au lasat mai greu convinsi






Un căcăţel de urs








Alooo, gara?! Trebuie sa vina fraierii de la Covalpin sa faca curat, ca domnii de la rezervatie nu stiu...




Lacul Sfanta Ana, inghetat
Dupa ce ne-am amuzat putin langa lac, am urcat sus ca sa vizitam si tinovul. Intrarea costa 2 lei de persoana. De banii astia primesti atatea informatii incat daca retii 10 la suta, ai memorie buna.

Spre tinov


Lectia de biologie, in tinov











Ochi spre cer





Pana am terminat cu tinovul, a iesit si Soarele
 La un moment dat, balaurind prin padure, am trezit un ditai mistretu' din boschetaris. Balan aproape s-a udat, caci pe langa el a tasnit ca o racheta.

Ghici aluna care sunt eu?

Dar aici?

Dimineata a fost demult








Dupa inca vreo ora prin padure, am ajuns din nou jos la Bixad unde toata lumea astepta baia cea "fierbinte". Pana la urma numai cei cu sange in instalatie s-au incumetat. Eu, caci apa asta imi stie gustul mai bine decat il stiu eu pe-a ei, Cezar -care vroia de mult sa se bage-n cloaca si evident, Balan.



Bine Crican
Si in timp ce unii dintre noi ne distram, altii munceau pe rupte ca s-avem cu ne indopa cand ajungem din tura. Astfel, au gatit covalpinistii un gulas din care unii au reusit sa ingroape 5 portii (cam atat de bun au reusit sa-l faca). Felicitarile mele, si cred ca si a celorlalti.




Asta concureaza cu Dacia mea la categoria "aspiratorul de gagici"

Ioska...pe langa pisc





Si dupa ce terminaram de mancat, a reinceput bascalia...


Ce bine-ti sta Balane

Old school

Middle school

Si sarba school






Dupa niscaiva show, a venit randul sa inauguram dracia. Evident, emotii maxime...


Prima cupa, nu se uita niciodata

Heea e mascota noastra


Wet wet wet

De la stanga la dreapta, domnul vice, domnisoara secretara si persoana mea

Rotitele CovAlpiniste

Mii de multumiri tuturor celor care au luat parte la eveniment
Si dupa atatea emotii si balbaieli, s-a reluat mascarada...Eduard ne-a incantat pentru o vreme.


Madalin ingandurat

Trubadurul Covalpinist
Ne-am intins iara pana tarziu in noapte...








A treia zi, duminica, am reinceput in forta, cu o ciorba deliciosa gatita ziua precedenta, tot de celebrii bucatari...si dupa ce ne-am saturat pe indelete, mintea a inceput sa ne incolteasca, astfel incat ne-am pus pe karaoke. Da' serios, de parca eram niste vedete. Eu cel putin, recunosc, greu dadeam drumul la microfon.
Totodata, la initiativa unora si insistentele altora, s-a decis sa mai ramanem inca o noapte. Multam fain Smendre, apreciez. Apreciez totodata ce sacrificii au facut baietii si fetele, pentru ca s-o mai lungim inca o noapte...doar asa, ca aveam noi chef. (daca ma-ntelegeti).
Si deci, treaba s-a reluat, pentru a treia oara. Eu, cu vocea mea deosebita (aiurea ca-s cel mai afon dintre toti, ma pot compara cu Smendre) m-am simtit ca o vedeta. Treaba mai nasoala e ca, eu am impresia ca virgula cant (desi nu se elimina cacofonia, da' cui ii pasa?) atat de bine, incat daca-mi atragi atentia ca zbier aiurea, ma si supar. :)))
Si deci..........



I wanna be a rockstar

And I am now

Or not

Am facut si mici dueturi






Zi-le Bejane





A

Fata lu' Cornel si a lu' Ruxi, de nepretuit. 


Am mai avut timp si de o mica sedinta, de la presedinte la presedinte. Multumiri, impresii si alte chestii importante, ce stiti voi?! Multumiri Ioska pentru rabdare, prietenii stiu de ce!



Dimineata m-a prins alaturi de Freddie cantand Pink Floyd. Aaaa, si aproape caftind un botosanean dur, pus pe murdarit pereti si pe injurat pe Balan.

Si ca sa-i punem cumva punct si postarii asteia, mai aduc inca o data mii de multumiri celor care au luat parte.
Si cum vorba multa-i neproductiva, sa vina faptele!

PS: atasez aici si povestile catorva din participanti, posesori de bloguri si nu numai.

Ruxi
Cezar

O sa le pun si pe ale celorlalti, cand vor fi postate.

Ture faine!