marți, 24 ianuarie 2012

O iarna putin grabita

Cand: 16.10.2011

Cine: Andi, Dan, Cipri, Daniela si eu

Desi e numai mijloc de octombrie, stiam de mica "amenintare" meteo, drept urmare am zis sa facem prima tura de aclimatizare a sezonului. Cu alte cuvinte sa iesim niscaiva la zapada. Si cum Piatra Mare e mai mereu la indemana, am zis de ce nu. A fost genul de tura in care nu conteaza atat unde mergi sau ce vrei sa vezi, conteaza sa-ti misti fundu' ala tabacit de scaunul directorial pe care bou' de sefu-tu ti l-a cumparat.
Scurt pe doi, urcare pe langa canion, coborare pe familial.

Iarna se grabeste

Un contrast mai ciudat...verde cu alb


Am ajuns repejor sus unde cabana era arhiplina. Asa ca, ne-am dus intr-un anume refugiu ( multumiri mentore), unde ne-am putut desfasura in voie. Am urcat apoi pe varf, unde aproape am regretat ca n-am carat schiurile de tura.

Batrane, ce-ai caruntit

Poza de varf

Si inca una
De pe platou ne-am coborat repede, caci a intrat frigul in noi destul de repede (fiind si prima tura "hivernala" a sezonului). Ajunsi jos in Dambul Morii am reparat intai pana de cauciuc, dupa care ne-am indreptat voiosi catre Aqua Park. By the way, nu e prima data cand experimentez combinatia.....e  foarte placut pentru organism ca dupa un oaresce efort in care te alegi si cu un oaresce frig in tine, sa te balacesti in apa calda.
Cu alte cuvinte, seara ne-am petrecut-o cu balaceli, saune si altele asemenea.

Ture faine!